Home » Klantenreactie’s

Klantenreactie’s

Hieronder volgen een aantal reactie’s van klanten:

Wat een bijzonder mooie en indrukwekkende ervaringen hebben we opgedaan de afgelopen week in Egypte, mede dankzij onze reis organisator Priscilla Friesen Persoonlijk Reisspecialist die deze reis heeft geregeld. Hiernaast hebben we veel gehad aan de door haar aanbevolen taxi chauffeur Emad van het hotel die ons iedere dag probleemloos naar mooie plekken heeft gereden. Edward en Esther van Overbeek


  • Andalusi√ę door familie Wever. Hoi Priscilla, wat heb je het goed geregeld voor ons en wat waren we blij met je kaartjes voor het Alhambra. Ook hier al weken volgeboekt. Morgen nog Nerja en dan naar huis. Allemaal prima hotels, fijn autootje (Fiat 500 past overal tussen en scheurt de berg op.

Sri Lanka door familie van den Brand:

We hebben met 5 personen in juli 2023 een rondreis gemaakt door prachtig Sri Lanka. Het land is zo divers, met oerwouden, prachtige stranden, hooglanden, wildparken en prachtige tempels. Priscilla en Merapi hadden een mooie combinatie reis voor ons samengesteld met een flexibel programma en ook een aantal rustdagen aan het strand. Zo hebben we gefietst tussen de tempels, een boottocht gemaakt tussen de mangrove waar we aapjes hebben gevoerd. Zijn we op olifantensafari geweest. Heeft onze dochter nog gedoken. Hebben we een hike gemaakt naar de hooglanden op 2100 meter. We hebben een prachtige botanische tuin bezocht en kwamen we ineens terecht in een 6 dagen durend religieus feest waar we verder geen andere toeristen tegen kwamen. En dan natuurlijk ook nog de mooie treinreis door theeplantages.

Sri Lanka is echt een parel. Heerlijk een Aziatisch land waar je niet af hoeft te dingen omdat ze aan toeristen dezelfde prijzen vragen als aan lokale mensen. Ik wil ooit nog zeker terug.

Familie van den Brand

——————————————————————————————————

Hierbij de reactie van dhr. Wouter Muller en zijn vrouw naar Valencia:

Al geruime tijd geleden verzorgde Priscilla Friesen van Persoonlijke Reisspecialist voor ons een verblijf in Valencia (Spanje). Door corona konden mijn vrouw en ik daar pas in maart 2022 naar toe.
Ons verblijf duurde acht dagen en wat hebben we van elke dag genoten. Priscilla had een uitstekend hotel voor ons geboekt: Petite Palace Ruzafa. Dit 3-sterren hotel heeft uiterst vriendelijk personeel dat je met alles wil helpen. Elke dag begint met een geweldig uitgebreid en heerlijk ontbijt. Het hotel ligt vlakbij het centrum en het historische gedeelte van de stad. Prachtige gebouwen, kerken en een kathedraal, mooie pleinen, allerlei grote en kleine winkels en overal eetgelegenheid. De wijk waar het hotel in ligt heet Rusafa, een oud stadsdeel maar momenteel de meest populaire buurt om ‚Äôs avonds uit te gaan. Hele leuke kleine straatjes met allerlei leuke winkeltjes en overal terrasjes en uitstekende eettentjes. Valencia kent naast het historische stadsdeel ook een  gedeelte met prachtige parken en sportvelden en indrukwekkende moderne architectuur. Dit is aangelegd in de rivierbedding van een grote rivier die hier vroeger stroomde. Daar waan je je echt in een hele andere wereld. Vlak buiten de stad liggen uitgebreide rijstvelden. Daar wordt de speciale rijst voor de beroemde paella verbouwd. In dit gebied ligt ook een klein dorpje, El Palmar. met maar 700 inwoners, maar wel met 30 paella-restaurants! Wat hebben we gesmuld! Kortom, Valencia was een groot succes!

——————————————————————————————————

Een kort verslag van de reis naar Londen door Sophie de Hollander die ik verzorgd heb:

Queen Victoria in het Royal Victoria @ Albert museum
Tea and cakes

Herfst 2019, we gaan weer een paar dagen naar Londen. Deze keer staan het Victoria en Albert museum, National Portret Gallery en Wallace Collection op het to-see lijstje. Mooie musea en heerlijk afternoon tea bij the Wallace Collection. Dit keer veel met de bus gereisd omdat je dan lekker bovenin kunt zitten en veel van de stad kunt zien. De kerst verlichting was nog niet overal aan maar Londen is altijd leuk. Op woensdag ook met heel veel andere toeristen de wisseling van de wacht gezien, nou ja de pluimen van de hoge mutsen, bij Buckingham Palace. The Queen had al bezoek dus we hebben beleefd bedankt voor de thee, en wandelend naar Westminster Abbey. Bij het parlement nog de nodige brexit demonstraties (voor/tegen) gezien, maar de brexit was weer uitgesteld dus konden we zonder problemen weer naar huis. En ook BoJo (Boris Johnson) was niet thuis, vroeger kon je de straat (Downing Street) in, nu alles afgesloten. Londen het was weer gezellig en tot een volgende keer.

——————————————————————————————————

8 dagen op Rhodos door Esther en Leo

centrum Rhodos

Aangezien we nog een reisje tegoed hadden, zijn we op zoek gegaan naar een bestemming die: A. Warm moest zijn, en B. Die binnen ons budget moest vallen. Daar we beiden niet te veel tijd in een zoektocht wilden stoppen, hebben we Priscilla Friesen, van voormalig Mijn Reiskennis, opdracht gegeven een aantal bestemmingen voor ons uit te zoeken. Het werd Rhodos. Een niet te duur appartement, met de stad op loopafstand. We hebben op Rhodos, in Rhodos stad, een heerlijke tijd gehad. Als je van een beetje reuring houdt, en toch af en toe de rust wil opzoeken, dan is Rhodos helemaal jouw dingetje. Het is allemaal te vinden. Winkels, restaurants, barretjes. Noem het maar op, het is er…. Wij waren bijzonder gecharmeerd van de ‘Old Town’. Heel toeristisch, maar supergezellig. Winkeltjes kijken of door de talloze steegjes dwalen. Zet twee stappen buiten de hoofdstraat, en je waant je in de middeleeuwen….Hoewel Rhodos stad behoorlijk groot is, met alle hectiek die dat met zich meebrengt, zijn de inwoners superrelaxed. Vriendelijk, behulpzaam, altijd goed voor een lach.
Rhodos. Een paar duizend jaar geschiedenis binnen één paar vierkante kilometer. Hier komen we zeker terug. Goed geregeld Priscilla, het was Top..!! Esther en Leo Manuputty

——————————————————————————————————

Onze groepsreis Gambia Sengal 


Het echte Afrika, vriendelijke mensen  en kinderen.  De mensen  zijn op hun manier toch gelukkig en leven in hutjes. Ze hebben weinig nodig.  Ze koken op een houtvuurtje. Hebben ook zelf hun tuintjes waar  ze de groente telen.   Veel markkraampjes  met vis  kip groenten en fruit. Ook heel veel kinderen in gezinnen. Het eten in de hotels en restaurants is erg lekker. De vrouwen staan op de markt hun spulletjes te verkopen. Ook veel houtsnijwerk en mooie lapjes. de vrouwen dragen veel op hun hoofd, geprobeerd maar dat lukte ons niet. 
Was die gewassen word aan de rivier of aan de straatkant met een wasbord. Koeien en geiten lopen overal langs de straten op het strand en in de woonwijken. Een hele ervaring rijker. Als je iets mee wilt nemen voor de kinderen , dan zijn voetballen wel een goed idee vooral bij de kleine lokale schooltjes, ook schriftjes en kleurpotloden en pennnen. Kleding vinden ze ook heel fijn, vooral voor  de weeskinderen die je hier veel rond ziet lopen. 

Gr, Theo en Wilma Emons


Londen in Kerstsfeer

Aankomst in Harwich en trein naar Londen was goed geregeld, alleen was het spitsuur dus de trein kwam lekker vol. Bij aankomst op station Liverpool Street hebben we gelijk een Oystercard gekocht waarmee we Londen per metro en bus konden ontdekken.

Met de metro naar hotel, ook prima te doen. Inchecken bij het hotel ging ondanks dat we geen voucher hadden ook uitstekend, ik had gewoon het boekingsformulier bij me en we konden al gelijk de koffer op de kamer zetten en zijn de stad in gegaan. Ik heb op mijn telefoon niet de mail die jij mij gestuurd heb.

Het hotel was prima. Netjes, goed bed, goede kamer (alleen weinig ruimte om je eigen spullen in op te bergen, maar daar heb ik al een mail over naar het hotel gestuurd), heel goed en gevarieerd ontbijt, ook fijn dat we op de dag van vertrek onze koffer in een afgesloten ruimte konden laten en pas later weer ophalen.

Tja wat hebben we gedaan in London, geshopt, Oxford street gezien (Lush is favoriet), heerlijk tentje gevonden op advies van een Lush dame waar we lekker taart gegeten hebben, naar het theater The Mousetrap geweest, afternoon tea in The Shard, met de bus lekker bovenin door Londen gereden, kerstmarkten gezien bij Epicopal church at Piccadilly, en op Leister Square.
In Hyde park was het eigenlijk gewoon een kermis, hebben we niet gezien. Wel weer andere buurten verkend als Brick Lane, met veel vintage/2e hands kleding. Door Hyde park en Holland Park gewandeld, koffie gedronken bij Mildred’s met lekkere taart, fish en chips bij Poppies. Twee musea bezocht, kortom allemaal leuke en gezellige dingen gedaan, natuurlijk ook bij Harrods geweest, maar vooral genoten van de kerstsfeer in heel Londen met de prachtige verlichting en gewoon IN Londen zijn.

We hebben veel gedaan, maar toch weer een lijstje klaar voor een volgend bezoek.

Sophie en Merel de  Vries -de Hollander


Indonesi√ę door reisagent Nelly¬†

Met zoveel keuze op het gebied van Indonesi√ęreizen en ik zelf als reisagent die graag haar klanten goed wil adviseren, kwam ik terecht bij Merapi, daar waar mijn collega/vriendin Priscilla ook werkzaam voor is.
Priscilla heeft goed naar mijn wensen geluisterd en de uitstekende service van hun agentschap op Java, is het reizen daar een fantastische ervaring geworden. Iets wat ik anderen kan aanraden.
Een reisverhaal van onze reis door Java en Bali:
In een tropische regenbui begon onze boottocht door de Green Canyon, optimaal junglegevoel dat zeker wel. Green Valley net even ander deel daar bracht onze gids Momo ons een stuk de jungle in om daar met een jonge gids een jungle zwem, spring, duiktocht te maken. Boven aan de berg was er een basin waar we onze voetjes bij de visjes konden steken, dat was bij mij natuurlijk weer gillen. Hap hap, kriebel kriebel dr. Vis. De jonge watergids ging ons voor en we zwommen eerst een grot in waar het water 7 meter diep was, later ook stukken van 12 tot 15 meter diepte. Springen en duiken van watervallen, slingeren aan de liaan. En het water was super. Wij hebben genoten van deze waanzinnige zwemtocht. Subtropische zwemparadijsen zijn er niks bij. Wow wat een ervaring. Lunchen deden wij midden tussen de rijstvelden Soto Ayam lekka lekka. Onderweg de verse vismarkt bezocht, een touwmakerij, bruine suiker maker en een schildpaddenopvang gezien. En in de middag een fikse wandeling door het National Park. Eerst in de grot stekelvarkens en vleermuizen gezien. En op zoek naar de Makaken, kakatoes en varanen. En jawel een hele familie zwarte makaken door het woud zien slingeren. 1 baby varaan van zo’n kleine meter. 0 kakatoes. Wel nog herten en de brutale apen. Waar ik nog even een spannend momentje mocht beleven, dat er 2 achter mij aankwamen met ontblote tanden. Brrrr. Dat mocht de pret niet drukken, wat een fantastische belevenis de Jungle van Pangandaran en de mooie stranden!
Dit stuk wordt bij veel reisorganisaties overgeslagen, waarschijnlijk door de tijdsdruk. Maar voor wie 2 tot 3 weken Java aandoet kan ik dit gebied zeker aanbevelen.
En wat een fijne chauffeurs en vervoer waar ze mee werken, dit neemt ontzorgt enorm. Kortom voor ons is Merapi een aanbeveling, voor een hele rondreis of diverse bouwstenen.


Barcelona stedentrip

Beste Priscilla,wat gezellig , een kaart van jou ,bij thuiskomst.

We hebben een geweldige week gehad,mede ,dankzij jouw goede voorbereiding.
Alles klopte,we hebben zelfs nog de wedstrijd Barcelona- inter Milaan kunnen bijwonen.Dick kon nog aan kaartjes komen.Het was een happening.
En de volgende morgen terug Voor de rondleiding. Het viel wel tegen dat de terugreis
Naar het hotel niet was inbegrepen. We moesten maar met de metro terug.
We hebben alledrie enorm genoten van deze geweldige stad.
Reuze bedankt voor je uitstekende hulp. Dick, Okki en Finn.


Oldtimersrally Volvo 1800 ES club naar Engeland:

Bedankt Priscilla voor de organisatie dit jaar van onze buitenland reis naar Engeland goed georganiseerd fijne hotels, eens lekker eten, goede rondleiding in Oxford, het was Top!
Grts Marco Lier.

Van 29 augustus tot 2 september is de jaarlijkse buitenlandrit gereden. Ditmaal naar Engeland met uitgebreid bezoek aan de Universiteit stad Oxford en de jaarlijkse¬†autojumble¬†in Beaulieu in de “New Forest National Park”.

De tocht begon met de nachtboot in¬†Hoek van Holland en uitgerust reden we de volgende ochtend vanuit Harwich richting ons eerste hotel. De tocht was dit jaar georganiseerd samen met het reisbureau ‘Mijn ReisKennis’. De routes waren dit jaar via ‘google maps’ uitgezet waardoor we zowel een papieren als digitale route kaart hadden. Na het van board gaan in Harwich hebben we de eerste dag (donderdag) eerst in de oudste stad Colchester ontbeten, waarna we via secondaire wegen en een nationaal park naar een ‘golf hotel’ buiten Oxford zijn gereden. Een prachtig landschapshotel waar we ’s avonds hebben gegeten. De volgende dag het bezoek aan Oxford waar we met gids rondgeleid werden en uitgebreid een ‘Harry Potter achtig’ college van binnen hebben mogen zien. Na de lunch in Oxford zijn we via mooie weggetjes naar ons hotel midden in het “New Forest National Park” gereden. Dit is zo groot als Utrecht en er leven paarden en koeien in het ‘wild’. ¬†Zaterdag was de autojumble¬†in Beaulieu, wat echt een belevenis is…..¬†https://www.beaulieu.co.uk. Na twee nachten in het leuke hotel in het¬†‚ÄúNew Forest National Park‚ÄĚ, waar we verschillende wandel- en autotochten hebben gedaan, was zondag de terugreis via Dover / Duinkerke. Het was een feestje weer om met een gezellige groep van het ES Register zo’n leuke tocht te kunnen doen.


Rondreis Verenigde Staten – New York en westkust

Wij hebben genoten van een fantastische reis in Amerika (New York en West-kust) wat mede door de goede tips en organisatie van Priscilla een succes was. Zij heeft ons heel goed geholpen met het plannen van onze reis. Ze heeft het super goed voor ons georganiseerd en veel werk uit handen genomen zodat wij optimaal konden genieten. Alles was tot in de puntjes geregeld, we hadden goede accommodaties en zaten op plekken waar je graag wil zitten.

Priscilla heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze omgezet in een voor ons onvergetelijke vakantie. Priscilla bedankt! Groet Martin, Marianne en Nikki


Rondreis Ierland en Noord-Ierland

Wij hebben onze reis naar Ierland geboekt met Priscilla. Zij heeft onze wensen vertaald in een prachtige groepsreis. Wij vlogen naar Dublin en vandaar gingen wij met een touringbus naar Belfast om daarna een vervolg tour te maken door Ierland. Zeg maar een rondreis. Wij hebben veel van Ierland gezien met een leuke groep mensen. Een aanrader.

Bob de Graaf en Onno Polfliet


Terug van Sri Lanka! 

Hele mooie vakantie gehad en heel erg veel gezien , erg vriendelijke mensen . Het was elke dag warm zo rond de 34 graden. Wij hebben genoten van onze reis naar Sri Lanka. Heel veel gezien , vriendelijke mensen.¬† Veel natuurschoon en heel veel heerlijk fruit en heerlijke curry’s.¬†¬†Bedankt¬† voor¬† alles¬† wat¬† je¬† voor ons allemaal geregeld hebt.¬†Groetjes Gerrit en Maike de Vries¬† en fam. Emons.


Onze reis naar Indonesi√ę!

De voorpret van onze reis begon bij de eerste ori√ęntatie van onze eerste grote reis. Na een goede tip zijn we in contact gekomen met Priscilla. Niet veel later zat zij samen met ons rond de tafel om ons te informeren over Indonesi√ę. Voor ons stond nog niet veel vast. We hadden alleen enkele uitgangspunten.. Natuur, Cultuur en actief bezig zijn! Oh en natuurlijk op het laatst even lekker ontspannen!

Samen met Priscilla hebben wij alle opties besproken en onze wensen duidelijk gemaakt. Een week later kregen wij ons eerste voorstel via de mail met daarin ONZE reis! Een hele mooie eerste opzet die we dezelfde avond nog uitvoerig hebben besproken. We kregen nog de kans om wat hotels te veranderen en activiteiten aan te passen. Tot ons voorstel helemaal goed was! Boeken!

Een overzicht van onze reis

Op een heerlijke zomeravond kwam Priscilla nog een keer bij ons thuis met alle definitieve documentatie, tips en praktische dingen! Onze reis kon beginnen! Nog een maandje wachten en we zouden vertrekken.

Sumatra
Na een goede rechtstreekste vlucht vanuit Amsterdam naar Jakarta zitten we in het vliegtuig naar Medan in het Noorden van Sumatra. We hadden nog geen goed idee wat we konden verwachten. Eenmaal in Medan worden we opgewacht door onze Sumatra gids/chauffeur Erwin! Een goed Engels sprekende local met een comfortabele witte bus. Voor de eerste week in Sumatra zou hij ons begeleiden, informeren en van punt A naar punt B brengen. Ideaal! Zeker in Sumatra waar de wegen nogal wisselvallig zijn en men heel anders in het verkeer staat. We doen verschillende plaatsen aan in Sumatra. Waarbij het hoogtepunt echt wel Bukit Lawang is. Een tocht van meerdere uren door de jungle van Sumatra. Eerst in een primitief maar mooi(!) hotel aan de rand van rivier en jungle. De ochtend vertrokken we vroeg met onze local guide Sugar naar de grens van de Jungle. Nadat we door de rubberplantage liepen komen we al snel tot de rand. Een grote dichte muur van planten en bomen. We treden in de wilde natuur. Huis voor menig beest! We horen al snel veel type vogels en in de verte het roepen van een pauw. Ons doel in de jungle zijn de Oerang Oetangs. Het verschilt hoe vaak men ze ziet. Maar het duurt niet lang voordat een moeder met haar kind door de bomen zien bewegen. Magisch! De tijd vliegt voorbij. Na uren lang door de Jungle te trekken hebben we veel van deze fantatische dieren mogen zien! De hitte en luchtvochtigheid is hoog. Dit maakt de tocht toch heftig. Uiteindelijk komen we bij de rivier aan. Wij hadden ervoor gekozen om de terugtocht van Jungle naar hotel per ge√Įmproviseerd raft te gaan.¬† In de briljante natuur op enkele rubberen banden de rivier af. De natuur is wonderschoon. Met twee gidsen maken we de meest verfrissende en briljante tocht over de redelijk wilde rivier. Ongelofelijk! En dat na dag 2 al..

We zien nog ontzettend veel in Sumatra. Wat een open en gastvrije mensen. De hotels zijn mooi en verzorgd. Het is allemaal wat primitiever, maar dat maakt alles goed! Grote aanrader!

Java
Van Medan vliegen we na een intensieve week in Sumatra naar Java. Yogyakarta om precies te zijn. Op het vliegveld worden we door onze tweede gids opgewacht. Hij brengt ons naar ons eerste hotel. Super service allemaal. In het hotel frissen we ons op in onze mooie hotel kamer en dineren in het hotel.

De volgende dagen besteden we in het mooie Yogya. Fietstocht door de stad en omgeving is briljant. We ontmoeten veel leuke nieuwe mensen! Veel backpackers in deze stad. ’s Avonds duiken we in een leuk restaurantje met een geweldig gezellige sfeer. Overal om ons heen hoor je andere talen, maar iedereen is gezellig. Top! Andere dagen hebben we verschillende excursies zoals de Borobodur en andere tempels. Magisch landschap rondom deze wereldstad.

Van Jogya vertrekken we per trein naar het oosten. We bezoeken de Bromo (wat een geweldige tocht daarna toe!!!) en belanden in een hotel met uitzicht op deze vulkaan. De volgende nacht vroeg met een mooie rode Jeep naar een uitkijk punt om de zonsopgang te zien. Koud, maar dat is dan ook wel even een keer fijn! Daarna een mooie tocht naar beneden als het eerste licht de vulkaan raakt.

Na de Bromo vertrekken we verder naar het oosten. Kalibaru in een Nederlands Guest house. Super mooi. Dit guest house is een doorstop voor de reis naar Bali. We hebben een zeer gezellige avond met de verschillende Nederlandse bezoekers. Erg leuk!

Bali
Ons laatste eiland, Bali! Na een korte rit en tripje op de ferry komen we in het mooie Bali aan. Een heel andere cultuur dan Java of Sumatra. Veel relaxer en bescheidener. Ieder eiland weet ons weer te verrassen met de gast vrijheid! We komen aan in ons eerste resort in Pemuteran. Een plek waar we nog veel langer hadden willen vertoeven. Beeld schoon resort, super vriendelijke mensen, geweldige zwembaden, prachtig strand, mooie restaurant op het strand en mooie omgeving. We lopen kort op het strand als we een duikschool zien. We lopen er naar binnen om de mogelijkheden te bekijken. Niet veel later liggen we al met een fles op onze rug in een zwembadje. We hebben een Discovery duik geboekt in mooi stuk baai in noord Bali. Wij hadden zelf nooit echt gedoken. Super spannend dus. De duik was super en veel mooie dingen gezien! Zelfs een grote zeeschildpad. Magisch wederom! Na enkele relax dagen rijden we door, via wat bezienswaardigheden naar Sanur in het zuiden van Bali.

We hebben enkele dagen ‚Äúvrij‚ÄĚ. We besteden deze tijd in Ubud en Kutah. Het contrast tussen deze zeer luxe toeristisch deel en bijv. het primitieve in Sumatra is ongekend. Bizar zelfs. We zien een hoop en maken de rekensom dat we de afgelopen drie weken ongeveer 5200 km door Indonesi√ę hebben afgelegd. Heel veel gezien, heel veel lekkere dingen gegeten, wonderlijke natuur ervaren en bijzondere mensen mogen ontmoeten. Wat een reis!

Guido en Evelien Siebers


Het jaarlijkse mannenuitje is ook weer terug, deze keer uit Praag:

Ja, alles was o.k. Het hotel is goed, de transfers idem. KLM had zowel heen als terug vertraging, maar dat was allemaal niet zo interessant. Het weer was fantastisch: vier dagen volle zon!
We hebben leuke wandelingen gehad via mijnpraagtours.nl (1x Jugenstil-wandeling en 1x wandeling over de Burchtheuvel) en 1 fietstocht door “verborgen Praag”. Was prima.
Mooie restaurants bezocht (o.a. Savoy en Marina Grosseto, echt heel goed!). Verder hadden we 2 concerten in het programma: 1x in het Klementinum (klassieke muziek in prachtige Spiegelzaal) en 1x jazz-concert in jazzclub Dock. Allebei erg leuk en mooi. Qua musea: het Mucha-museum en het Communisme museum bezocht. Anderen zijn ook naar het Kafka-museum en de National Gallery en het Klampa-museum geweest en naar het Techniek Museum.
Kortom, we hadden een rijk programma. Praag sterft van de toeristen, maar als je even een straat verder gaat, valt het erg mee.


GEWELDIG, onze rondreis door Amerika! Wat een geweldige ervaring! We hebben
er volop van genoten. Dit kon ook omdat alles top geregeld was door
Priscilla. De vluchten, hotels, auto en excursies waren allemaal geregeld,
wat een gemak voor ons.
In een ori√ęnterend gesprek heb ik al onze wensen met Priscilla besproken en
zij heeft hier een geweldige rondreis van samengesteld.

Familie Bouten


Net terug van een super mooie vakantie in Canada. Alles was prima geregeld en de hotels waren ook naar wens. Jammer dat Wells Grey Nationaal park gesloten was door de vele branden die er op dat moment waren waardoor er ook plaatselijk veel smog was. Maar verder was alles super geregeld. 1 Tip hebben we wel… Wij hebben de route van Calgary naar Vancouver gedaan, maar wij merkten onderweg dat het gunstiger is om de route andersom te doen dan zijn er veel meer stopplaatsen langs de weg. Bedankt voor het uitzoeken en regelen van deze mooie reis Priscilla Friesen. We hebben ontzettend veel moois gezien onderweg¬†??

Fam. Sturm


Wij hebben de groepsrondreis the best of Cuba gemaakt. De reis heeft aan onze verwachtingen voldaan. Een aanrader. Cuba een land met uiteenlopende bezienswaardigheden. Een land dat in ontwikkeling is.

Van Priscilla hebben wij goede adviezen ontvangen. Mochten wij in de toekomst weer plannen hebben voor een vakantie zullen wij Priscilla hiervoor om advies vragen.

TIP de Cubalibre in Cuba zijn aan te bevelen. Proost !!

Bob en Onno Polfliet


????

Ik had mijn vakantie dit jaar gepland voor de maand september. Midden augustus had ik nog steeds geen idee waar ik dit jaar naartoe zou gaan. Zelf kwam ik er niet uit en september was niet ver meer weg. Ik wilde eens wat anders dan een ”gewone” strandvakantie. Een collega heeft mij daarom aanbevolen contact op te nemen met ¬†Priscilla. Zij heeft met haar jarenlange vakkennis en reiservaring mij naar een keuze ‘geleid’. Ik heb een prachtige groepsrondreis van 17 dagen in Sri Lanka gemaakt. De keuze van de reisorganisatie (Kras) is ook tot stand gekomen via de reiskennis van Priscilla. Het was een perfect georganiseerde reis; goede hotels, leuk reisgezelschap, een vaste chauffeur (met bijrijder) die zeer veilig in dit moeilijk te berijden land heeft gereden en een fantastische gids die alles regelde. Het was echt vakantie! Zon, natuur, cultuur en vele mooie nieuwe ervaringen! Van harte aanbevolen om deze reis ook door Priscilla te laten regelen. En wil je een ander soort reis? Priscilla kan je daarbij zonder twijfel behulpzaam zijn en met je meedenken! Van harte aanbevolen!!

Bianca de Buijzer


Kort reisverslag van de reis naar Budapest met de mannenclub (12 personen):

budapest-by-night-vanaf-de-rivier

budapest-grote-plein

budapest-parlementsgebouwen-2

budapest-gerbeaud-koffiehuis

We hebben weer een mooie reis gehad, deze keer naar Budapest. Zowel de vlucht met Wizz Air, de transfer van en naar het hotel als het hotel (Medosz) waren dik in orde. Het hotel ziet er gedateerd uit, maar is schoon, biedt een goed ontbijt en ligt erg gunstig om de stad te verkennen. En er valt zat te verkennen, zowel overdag als ’s avonds. Met een gids gewandeld door Buda en de Joodse wijk. Een fietstocht gemaakt door het centrum met een andere gids en verder een begeleid bezoek aan het Parlementsgebouw. Er viel verder van alles te ondernemen op het gebied van musea, muziek, cafés, dansgelegenheden, badhuizen en uit eten. Zowel lopend als met het openbaar vervoer was alles in het centrum prima te bereiken.


George Hotel Wembley, Londen, GB, gewaardeerd met een 9

Mooi hotel met luxe kamers (w.o. televisie in de badkamer) en uitstekende bedden. Het was even zoeken waar het precies lag, de hotelaanduiding was op het hotel niet zo duidelijk zichtbaar (rechtstreeks tegenover het Ibis, halverwege de gevel staat de benaming St George Hotel). Vriendelijk hotelbediening. Continentaal ontbijt viel enigzins tegen, tegen kleine meerprijs is ook een Engels ontbijt te bestellen. De eetruimte is wat ongezellig en koud ingericht, nodigde ons iig niet zo uit om ’s avonds wat te drinken. Verbinding met metro met goede aansluitingen bevind zich op 15 minuten loopafstand. Bus stopt direct voor de deur. Grote outlet en Webleystadion op korte loopafstand.

Tips of ervaringen plaats/bestemming
Er is over Londen volop informatie te vinden. Handig is om een metro-app van Londen te downloaden. Ik gebruikte Tube Map, deze is zeer prettig en eenvoudig in gebruik en helpt je om je snel en adequaat naar de gewenste bestemming te begeleiden.

Cottage Picket Piece Cottage te Chadlington, gewaardeerd met een 8 

Fijne rustige typisch Engelse verblijfplaats, prima uitvalbasis voor allerlei actieve activiteiten in de prachtige omgeving. Volop wandelmogelijkheden. Gezellige pub waar het eten goed en goedkoop is. Het kleine dorp Chadlington heeft zelf weinig te bieden maar er zijn prachtige dorpjes en steden in de nabije omgeving te vinden. In het huis is helaas geen wifi aanwezig, de netwerkverbindingen van de mobiele telefoons is zwak, dat kan mogelijk ook aan de Nederlandse provider liggen. Vriendelijke eigenaren die de privacy prima respecteren. Keuken was bij aankomst niet zo schoon, dat heb ik zelf zonder problemen opgelost. In het dorp bevinden zich twee kleine winkeltjes. In het nabije Chipping Norton bevinden zich twee grote supermarkten.

Foto Cottage Chadlington

Waardering service Priscilla
Gedegen, adequaat en goed reisvoorstel en -advies gekregen met meerdere keuzen, opties en toelichtende informatie. Vriendelijk en klantgericht. Alle gewenste en noodzakelijke documenten en informatie in goede orde samengesteld en gebundeld. Onze reis was prima samengesteld en uitstekend en zorgeloos geregeld.Frank en Mees Lamme

Indonesie 2016

Indonesi√ę 2016

Bedankt voor een geweldige vakantie!

Door de goede organisatie konden we lekker achteroverleunen om alleen nog maar te hoeven genieten!!
En dat hebben we gedaan. Het complete reisverslag kun je lezen bij reisverslagen op deze website.
 
Mark Shirley Wijers
Sam en Mees

Taiwan foto zee
  Taiwan Taraoke kloofTaiwan Tainan
Taiwan tempel
   Taiwan Sun Yat Sen memorialTaiwan Sun Moon LakeTaiwan nightlife
 
 
 
 
 
 Taiwan bloemen
 
 
 
 
 
 
 
Nog een update vanuit Sun Moon Lake, Taiwan. We hebben nu de 2e dag van onze rondreis (bijna) achter de rug. De chauffeur/gids van¬†zowel gisteren als vandaag is uitstekend. Daarbij komt ook nog eens dat we heel luxe met z’n 2-en de¬†groep vormen. Kortom:¬†het is¬†eigenlijk een individuele reis! De internationale¬†belangstelling voor Taiwan als reisbestemming kan nog wel een boost gebruiken…¬†Vandaag ingecheckt in The Lalu: het is een fantastisch hotel met een geweldig uitzicht op het meer (zie foto).¬†Vannacht zetten we de wekker om 5:15 uur voor de zonsopkomst. We zijn reuzebenieuwd.¬†Hans is helemaal in z’n element en praat onderweg¬†zoveel mogelijk Mandarin.
Zo krijgen we telkens weer heerlijk te eten……
Hans en Marion van Marlen

Sevilla foto van Martiene de Kort

?Sevilla foto van Martiene de Kort 3

Sevilla; dat was waar we naar toe wilde. Priscilla adviseerde ons om op de heen- of terugweg ook Granada aan te doen om Alhambra te kunnen bezoeken. Met dat advies waren wij heel erg blij. Alhambra was een fantastisch begin van ons lange weekend weg. Priscilla had de kaartjes geregeld en gaf ons nuttige tips om de lange wachtrijen te vermijden. We waren echt verrast door het moois en heel blij met het advies. Vervolgens doorgereden (met de huurauto die ook keurig was geregeld) naar Sevilla. Een ontzettend leuke, mooie en heerlijke stad. Bij aankomst was ons hotel volgeboekt. Hoewel het laat op de avond was, was Priscilla degene die het hotel belde om het e.e.a. recht te zetten. Met excuses van het hotel (zij hadden de boeking niet goed verwerkt) werd er voor ons een super de luxe vervangend hotel geregeld in een stad die in dat weekend overvol was. Wij hebben Sevilla op de fiets pas echt goed gezien. Dat kan ik echt aanraden.
Kortom: Alhambra was top, Sevilla was top en de reis was top geregeld.

Hartelijke groet,

Martiene de Kort


Hoi Priscilla,

Dank voor je kaartje bij thuiskomst. Blijft leuk! Allereerst: we hebben een heerlijke vakantie in Rhodos gehad: lekker ontspannen, veel gezien op het eiland, zonnetje gehad, heerlijk op het strand gelegen en in zee gezwommen. En dat eind april! Dank dus voor het organiseren.. Je reisgids-boekje heeft ons prima geholpen de juiste plekjes op Rhodos te vinden. Auto huren wel een must! Vlucht prima verlopen. Aankomst en transfer naar hotel ook prima. Hotel Osiris ligt op paar honderd meter lopen van grindstrand aan westkust van Rhodos. Om naar het echte strand te gaan hebben we dagelijks de huurauto gebruikt en naar de oostzijde van het eiland gereden. Hotel Osiris was net weer open. Prima Hotel: alles schoon en prachtig voor elkaar; vriendelijke mensen mooie kamers. Leuke bar, mooi zwembad prima eetgelegenheid erbij .De kamers waren prima. Slaapkamer, huiskamer met keuken, douche ‚Äď toilet. WIFI redelijk goed. Eind van de week bij voller hotel werd ie wat langzamer. De straat waarin het hotel ligt is weinig inspirerend. Grote afvalcontainer (vol) direct tegenover de ingang. nabije buren zijn winkeltjes (zeer functioneel) en restaurants (ook goed). Wel eigen badlaken meenemen of kopen bij de buren. TUI als chartermaatschappij krijgt niet de hoofdprijs. Tikkie bitcherig aan boord. te lange wachtijden inchecken op Rhodos en zeer lang wachten op bagage op Schiphol. Dat kan beter. Dank, de accu is weer opgeladen.

Vriendelijke groeten Roel Willekens


foto 3

foto 4

foto 5

foto 6

foto 1

foto 2

foto 7

foto 8

We willen jou en Dades Reizen Mohamed danken voor de Top Reis naar Marokko, we melden ons enkele dagen voor de Kerst of we al een week later per fiets door Marokko konden reizen, en vanaf je eigen vacantieverblijf heb je dit gewoon geregeld, top, jullie hebben ons een echte fijne week bezorgd, waarbij zelfs nieuwe fietsen door dades werden aangeschaft in Marokko ter plaatse, we hebben genoten van de maatwerk hotels, van een eeuwenoude Medina herberg tot aan een heuse Eco Lodge op 4 hectare boerderij met zwembad aan toe.Dades eigenaar Mohamed heeft ons nog getrakteerd op een muziekavond met zijn familie, we hebben Marokko en jullie in ons hart gesloten, en o ja, we hebben ook nog 400 kilometer gefietst door een werkelijk prachtig Atlas Gebergte incl Oases en een 100% Afrika gevoel, dank Erik en Laura Arts


Priscilla,
Wij hebben een erg leuke trip gehad naar Valencia, bedankt voor je tips, suggestie’s en informatie. Eric vond het een leuke verrassing!

Bedankt voor alles!
Groetjes,
Ning en Eric


Groepsfoto

Weer terug uit Lisboa, het hoofd vol mooie herinneringen! Veel gezien, gelachen, genoten. Mooie fietstocht gemaakt (bijna 4 uur durend). Twee keer heel goed gegeten: 1x in redelijk stijlvol modern Portugees restaurant in het centrum (Cantinho do Avillez) en 1x in een wijk (Lapa) in een buurtrestaurantje (Santos da Lapa) met originele tapas. Helemaal top allebei. 1 avond naar Fado-restaurant, wat vooral amusant was (met beroerd eten, maar dat mocht de pret niet drukken). ¬†Mooie musea en tentoonstellingen gezien, muziek gehoord (’s avonds in parkjes begint men gewoon een mobiele disco bij een biertentje, erg leuk). De stad is erg relaxed, net als de mensen. Daar zal het mooie weer (25 graden minstens) ook wel mee te maken hebben gehad. Iedereen leeft ’s avonds op straat lijkt het wel. Je raakt zo in gesprek met mensen over van alles en nog wat.

Het hotel Turim Suisse Atlantico was prima: de lobby beetje jaren 70-stijl, maar dat boeit niemand. Fijne kamers, goede douche, goede bedden en voldoende goed ontbijt, schoon. En de ligging was echt top: vlakbij de belangrijkste pleinen en metro.

De vlucht heen had vertraging: er was iets kapot. We hebben ruim een uur gewacht, zonder overigens enige info van Ryan Air te krijgen. Beenruimte bijkopen heeft, behalve als je op rij 1 zit, nauwelijks zin. Het scheelt niet veel.

Nogmaals bedankt namens ons allen (12 personen) voor jouw inspanningen en service! Tot de volgende keer!

Joost Bartelds


Zoals gewoonlijk was het weer top geregeld!! Over service gesproken: welke reisadviseur komt de reispapieren persoonlijk brengen? Met de bus, trein om uiteindelijk hier te belanden.

Dank je wel Priscilla, Patricia


Van 30 juli tot 9 augustus weg geweest naar Rhodos in Griekenland. Alles was heel goed geregeld. Het appartement was netjes en schoon. Om de dag werden de kamers netjes schoongemaakt. Ook werden we door de reisorganisatie goed ge√Įnformeerd.

Het was de eerste vakantie met mijn gezinnetje. We hebben een prachtige tijd gehad.

Bedankt Priscilla dat je zo goede vakantie voor ons hebt geregeld.

Liefs Harut, Ofelia, Daniel


Van 26 Juli tot 2 Augustus samen met mijn dochter naar Gran Canaria geweest.. We hebben ’n heerlijke relax vakantie gehad… Bedankt Priscilla voor het regelen hiervan. Groeten Lydia en Jessie Vos


Van 30 juli tot 9 augustus naar Rhodos eiland (Griekenland) geweest met familie en vrienden. De service was goed, transfer en onze verblijf was tot op alle punten goed geregeld door Priscilla Friesen waarvoor onze dank. Dit jaar was de 2de jaar dat we daarnaartoe gingen omdat het heel gezellig en prachtig is. We zijn op tijd opgehaald en naar vliegveld gebracht waar de gidsen ons stonden te wachten om bij de juiste balie door te wijzen. We zijn zeeeer tevreden van de service en aandacht.

Hartelijk dank Priscilla namens ons allemaal en we gaan weer zeker voor de volgende jaar u vragen om weer voor ons een prachtige reis te plannen.

Alik, Lana, Julieta, Mike


Hi Priscilla,

Week Monto Gordo Algarve (27-04/04-05) is goed bevallen, prima 4*hotel Alcazar, nieuw gerenoveerd, zeer aan te bevelen. Hotel heeft splinternieuwe fitness à 7,50 per dag. Verder was er in het hele hotel gratis Wifi, inlogcodes te verkrijgen bij receptie.

Dit was een heel mooie aanbieding. Uitgebreid verslag is toegestuurd voor “reisverslagen en tips”.

Bedankt en groeten,

Fam. van Maren.


Beste Priscilla,

Van 22 februari t/m 9 maart 2015 zijn we met ons gezin naar het mooie Thailand geweest! De eerste 8 dagen naar Bangkok, Ayutthaya en het Khao Yai nationaal park, wat een ervaring! De laatste 8 dagen op White Sand Beach op het eiland Koh Chang om lekker te genieten van zon en strand. Het was een onvergetelijke vakantie die tot in de puntjes volledig verzorgd was door Priscilla!
Priscilla, bedankt namens ons allen!

Jos Janssen


Februari 2015 – 6 weken Nieuw Zeeland

We hebben met z‚Äôn 4-en een prachtige reis gemaakt door Nieuw Zeeland. Voordat we landden in Christchurch hebben we eerst nog een uitstapje gemaakt naar Langkawi, een prachtig zonnig paradijsje in Maleisi√ę. Priscilla had deze plek voor ons uitgezocht. Het was echt fantastisch! Op de terugweg naar Nederland hebben we een dag en een nacht in Singapore doorgebracht. Het hotel, dat Priscilla had geboekt voor ons was erg goed, zowel de kamer als het uitgebreide ontbijt. Jammer genoeg was de taxi regeling en de hop on/hop off bus door Singapore voor ons niet zo duidelijk. We hadden deze informatie graag duidelijker op papier of via mail gezien.
Verder was alles perfect geregeld.
Wil, Arend, Jaap en Lidy


Beste Priscilla,

In december zijn wij met 10 pers. naar Egypte geweest!
Heerlijk weer gehad en een heel goed hotel (Intercontinental the Palace, Marsa Alam) .

Super geregeld door Priscilla!

Denise Derks


Dag Priscilla,

Wij hebben een heerlijke week gehad in Dubai. Het resort waar we verbleven was werkelijk fantastisch. Dank weer voor je goede zorg en persoonlijke aandacht.

Martiene de Kort


Dag Priscilla,

Wij hebben een hele mooie trip gemaakt naar Polen. Het was bijzonder om met mijn familie op vakantie te gaan. Krakau is een prachtige stad met heel veel koffiebars en restaurants. Auschwitz is indrukwekkend dat veel indruk heeft gemaakt op ons allemaal. We hadden een prachtig appartement in het centrum van Krakau met 3 slaapkamers.

Hartelijke groet,

Martiene de Kort


Best Priscilla

Ik heb een prima reis gehad naar Bulgarije. Mooi en interessant land, aardige mensen. Prachtige natuur en veel musea. Hoop geschiedenis terug te vinden in het land. En lekker eten en drinken, wat wil je nog meer? De transfer en treinkaartjes waren prima geregeld.

Joost Bartelds


Beste Priscilla,

Bedankt voor je Emailtje. We hebben het naar onze zin gehad op Kreta. Zie ingevoegd reisverslag (bij reisverslagen te lezen).

Mvg Jan en Marijke


Hi Priscilla,

Dank je wel voor al jouw goede zorgen en alle tijd en moeite die jij met veel plezier hebt gespendeerd om onze reis naar Ierland te verzorgen. Wij hebben het tóp gehad. Prima service, betrokken en heel veel kennis, zeker een aanrader. Dank je wel!.
Patricia.


Voor jou een 10 met een griffel, want het was een echte super reis, door jou georganiseerd naar Vietnam en Cambodja.

Het reizen met trein, auto met gids, boten en wat we allemaal gezien hebben in die 4 weken was geweldig, zooooooveel meegemaakt.

en door de agent zijn we in Cambodja echt in de watten gelegd en als vips behandeld.

Dank je wel voor de supervakantie en ik laat je nog weten het wel en wee van wat we meegemaakt

hebben. Renee en Carola


We hebben echt een heerlijke vakantie gehad, super genoten. Het Domaine was precies waar we vooraf op gehoopt hadden. Niet te druk, maar zeker ook niet uitgestorven en natuurlijk de Franse charme. Aardige mensen, super gastvrij en prima voorzieningen. Omgeving was erg mooi. Al met al helemaal top!

Bedankt voor je goede zorgen en interesse en tot een volgende keer. Groet, Hellen


Inmiddels weer thuis en we hebben gebubbeld hoor in IJsland! De reis is goed verlopen; er zijn wel wat plekken waar we zeker nog eens langer willen vertoeven. Dank nog voor het regelen!
Inge Kuurman en Niels Brevé


Top vakantie op Rhodos gehad dankzij Priscilla, de reis was prima geregeld dus wij hebben kunnen genieten van zon, water en mooie bezienswaardigheden!

Linda en Stefan


Hoi Priscilla,

bedankt voor het plannen en regelen van onze reis door Amerika. We hebben veel gezien en een super tijd gehad. Alles was prima geregeld, dus wij konden lekker genieten!

groetjes Inge en Isabelle


Hey Priscilla,

We hadden helemaal niets aan te merken.¬†¬† Alles is heel vlotjes verlopen, we vonden het enkel jammer dat we moesten terug komen¬† ūüėČ

groetjes en bedankt,

Dirk Lootens en Johny Schabregs PlanB4You


Ik ben via onderneemsterren (een vrouwelijk netwerk) in contact gekomen met Priscilla. Ik maak samen met mijn vriend al jaren verre reizen. Die passie hebben Priscilla en wij gemeen. Door het fijne contact heb ik Priscilla gevraagd om een reis voor ons samen te stellen naar Birma (Myanmar). Dat is echt fantastisch gelopen. Priscilla voelt goed aan wat wij belangrijk vinden in een reis. Juist dat is iets wat maakt dat het contact heel prettig is. Priscilla weet wat reizen betekent en dat vertaalt ze terug in haar dienstverlening. Het is niet zomaar even een reisje boeken. Het is met zorg en aandacht en waardering voor de wensen. Onze vakanties naar Zeeuws Vlaanderen en Dubai voor dit jaar zijn ook al door Priscilla geregeld. Ik ben echt heel erg blij met Priscilla. Dat vooral wil ik benadrukken.
Martiene de Kort


Dag Priscilla,

Gisteren terug gekomen uit Dubai. Het was weer geweldig daar en we hebben mijn ouders de tijd van hun leven gegeven. Uiteraard was het weer prima, rond de 24¬įC. Alle hoogtepunten van Dubai en Abu Dhabi bekeken waarbij het bezoek aan de moskee van AbuDhabi toch wel het hoogtepunt was. Daarnaast zijn we aanwezig geweest¬†bij ¬†het vuurwerk op de Burj¬†Khalifa, erg indrukwekkend.

Vliegreis is goed verlopen en bij het hotel klopte ook alles. Het was niet duidelijk welke Golden Sands we moesten hebben want er blijken er 9 te zijn. Ze liggen allemaal in dezelfde buurt dus het probleem was zo opgelost. We zaten dus in Golden Sands 3, goede service en klantvriendelijk. Een klein nadeel is de ligging, je moet 500-600 mrt lopen voordat je bij wat eetgelegenheden komt.

Kortom voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de adviezen en reserveringen.

Met vriendelijke groet

Jack& Stijn Boekholt


Hallo Priscilla,

Heb je kaartje ontvangen en wilde even vertellen dat we ’n super vakantie op Bali hebben gehad. Een totaal andere wereld… Helemaal geweldig. We hebben goed weer gehad ondanks dat het, het regen seizoen was. Dus geluk mee gehad… Bali is geweldig, lieve mensen en heerlijk eten. We hebben veel gezien en gedaan, van de rijstvelden tot tempels en olifant rijden, overnacht op een ander eiland, Lembongan in Balinese huisjes. Een ervaring om nooit te vergeten. Ook de vliegreis en transfer was goed geregeld. Nog bedankt daarvoor. Als we weer een reis gaan maken zullen we zeker bij je informeren.

Groetjes en nog de beste wensen voor 2014,

familie Vos uit Beers


Macedoni√ę is arm maar erg prijsgunstig. Voor diegene die van natuur, rust en cultuur houdt is bezoek aan Macedoni√ę aan te bevelen. Wat minder rust is er in de maanden juli en augustus.
In september 2013 de Excursiereis Macedoni√ę gemaakt met Corendon. Begeleiding van hen was prima, zowel in het Hotel Metropol in Ohrid alsmede bij de excursies naar Ohrid (dank aan Priscilla voor haar boekje over Ohrid) , sv,Naum, Skopje als Bitola. Je kunt deze excursies ook separaat ter plekke boeken.
Hotel Metropol 4* is redelijk hotel. Aan landzijde heb je alleen uitzicht op de bomen of de berg. Aan meerzijde is het uitzicht adembenemend. Het ontbijt is matig vanwege het ‚Äúdroge‚ÄĚ brood. Dineren kan op buffetbasis (matige kwaliteit) en ‚Äúa la Carte‚ÄĚ (goed tot zeer goede kwaliteit) De ligbedden aan het meer van Ohrid hebben helaas geen ‚Äúmatrassen‚ÄĚ.
Al met al erg genoten van ons 7-daags verblijf in Macedoni√ę.
Fam. Meijer


Dag Priscilla,

Wij hebben een fantastische reis gehad, momenteel nog iets last van het tijdsverschil.
De hele reis was perfect geregeld, iedereen was op de hoogte van de komst van ons, alles ging netjes op tijd en afspraak was afspraak. Maw, alle vertegenwoordigers in Vietnam en Cambodja hadden de zaken netjes in orde! Compliment.
Daadwerkelijk was de reis in de breedste zin des woord interessant, fijne mensen ontmoet, grote steden gezien, natuur, strand, zee, bergen, cultuur, goede hotels, armoede en de schokkende beelden van de Vietnam oorlog(om stil van te worden) en de killing fields.(vreselijk)
Ga zo verder!. Groet en bedankt,

Nan en Fon Heinink.


Hoi Priscilla,

We hebben een geweldige week gehad in Bulgarije, we hebben op de tweede dag een goede info ochtend gehad om excursies te boeken.
Ook het boeken van de vakantie was perfect verlopen met voldoende informatie.
We vonden het erg fijn dat we ook een kleine reisgids hadden ontvangen, hier hebben we veel aan gehad.
Volgend jaar kloppen we weer bij je aan!
Bedankt voor alles en tot snel.
Ning en Eric


Ik ben naar mijn geliefde Kreta naar Hotel Minos geweest waar ik al meerdere keren heb verbleven. Dit is gelegen in de mooie kustplaats Rethymnon met leuke restaurants en bars. De reis was goed verzorgt, alleen jammer dat Neckermann geen hostess meer inzet. Volgende keer ga ik weer ! Ik stel de persoonlijke service van Priscilla zeer op prijs.

Marcel Grotenhuis


We zochten een goed hotel in New York en toch ook met een centrale ligging.

Priscilla is voor ons aan het zoeken gegaan, want ja, waar begin je in zo’n grote stad als New York.!
Ze heeft voor ons een perfect hotel uitgezocht die we geboekt hebben. Schoon en centraal liggend in New York. Ideaal, we willen zo weer terug!!
Ook verschillende excursies bij Priscilla geboekt en is ons uitstekend bevallen.Zelfs een last minute excursieboeking zet ze voor ons nog op het laatste moment netjes op papier. We hebben een geweldige tijd gehad dankzij het goede advies van Priscilla.
Bedankt hoor Priscilla en tot de volgende boeking!

Kevin en Linsey


Beste Priscilla,

Fantastische Griekse vakantie geboekt met een villa en een privézwembad en een auto erbij om het hele eiland te verkennen. met Priscilla boek je dat heel goed, gemakkelijk en relaxed je hebt zelf geen omkijken naar. Perfect!! Ik laat jullie weten hoe het was.

Rose Marie Laan


Vorig jaar heeft Priscilla ons weer naar een van de meest geweldige plekjes in de zon ‚Äėgebracht‚Äô: Menorca. Heerlijke stranden, gezellige restaurantjes, prachtige dorpen en stadjes, en nog geen 2 uurtjes vliegen. Wel zo fijn, vooral als je met een kleintje reist Ook dit jaar hebben we onze reis weer via Priscilla geboekt en gaan we een eiland verder (Ibiza). We weten zeker dat ook deze vakantie geweldig wordt.

Arnold, Myranda & Tessa


Afgelopen november ben ik met mijn partner naar de uiterst interessante stad Rome geweest. Mooie architectuur, heerlijk italiaans eten en een heerlijk zonnetje met circa 20 graden. Het leek wel lente. Vaticaanstad is zeker de moeite waard. Het hotel was authentiek jaren 30-stijl ingericht en het ontbijt ook heerlijk. Kortom, Priscilla bedankt voor de uitgebreide en prettige advisering. Graag boek ik al mijn vakanties via jou !

Gerard

Rome 2012 184

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.